Odgovorićemo na pretnje Dačiću i Vučiću

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odgovorićemo na pretnje Dačiću i Vučiću"

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Vladimir Božović rekao je da država neće tolerisati već će "veoma žestoko i efikasno" odgovoriti na pretnje upućene premijeru Ivici Dačiću i prvom potpredsedniku Aleksandru Vučiću.

"Država će veoma žestoko i efikasno reagovati, jer su pretnje i ugrožavanje bezbednosti državnih funkcionera ili bilo kog građanina neprihvatljive", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Božović novinarima u Nišu.

On je uputio apel građanima da svoje različite političke stavove izražavaju na miran, zakonit i dostojanstven način, a ne upućivanjem pretnji deci i porodici Vučića i Dačića ili bilo kojoj deci i porodici u Srbiji.

Božović je u Nišu učestvovao u javnoj raspravi o Nacionalnoj strategiji za borbu protiv korupcije koju je organizovalo Ministarstvo pravde i državne uprave.

Tokom vikenda članovi SRS u više mesta u srbiji delili su letke sa brojevima telefona Aleksandra Vučića i Ivice Dačića zbog čega su njima stigle brojne pretnje.

(Tanjug, foto: Beta, Milan Obradović)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.