Nema više telefonskih sednica

Izvor: B92, 27.Jul.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više telefonskih sednica

Beograd -- Nova Vlada Srbije održala prvu sednicu na kojoj je između ostalog odlučila da se prekine praksa održavanja telefonskih sednica, osim u izuzetnim situacijama.

Na sednici je za generalnog sekretara vlade izabrala Veljka Odalovića, a takođe su razrešeni državni sekretari u ministarstvima iz prethodnog saziva.

Odlučeno je i da se iz skupštinske procedure povuku predlozi zakona i drugih akata koji su dostavljani parlamentu pre izbora nove vlade.

Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sednica počela je nešto posle 16h u zgradi vlade u Nemanjinoj. Sednici je predsedavao premijer Ivica Dačić a prisustvovali su joj svi ministri.

Dačić je prethodno, oko 15 časova, preuzeo dužnost od svog prethodnika Mirka Cvetkovića i poručio da ministre koji dolaze u vladu i njega samog čeka težak period, u kome nema mnogo prilika za popravni.

On je zahvalio dosadašnjem premijeru na svemu što je činio i poželeo mu mnogo uspeha u budućem životu. Cvetković je, istakao je Dačić, do sada radio odgovoran posao.

Primopredaji dužnosti prisustvovali su i generalni sekretar skupštine Veljko Odalović, šefica Cvetkovićevog kabineta Mirjana Jovašević i šef Dačićevog kabineta Vladimir ilić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednice Vlade samo "oči u oči"

Izvor: Mondo, 27.Jul.2012

Novoizabrana Vlada na prvoj sednici povukla je iz skupštinske procedure predloge zakona prethodne vlade i odlučila da se telefonske sednice održavaju samo u vanrednim situacijama.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.