Nema bojazni da Ulemek može da pobegne

Izvor: Beta, 17.Sep.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema bojazni da Ulemek može da pobegne

BEOGRAD, 17. septembra 2010. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u petak da u ovom trenutku nema bojazni da Milorad Ulemek Legija i ostali osudjeni za ubistvo premijera Zorana Djindjića i za ostala ubistva mogu da organizuju bekstvo iz zatvora u koji su premešteni.

Dačić je novinarima u Beogradu rekao da policija nije nadležna da obezbedjuje unutrašnjost zatvora, već njihovu okolinu i da se MUP nije bavio istragom slučaja pronalaska detonatora u Ulemekovoj ćeliji.

Upitan da li je policija imala saznanja o tome da Ulemek priprema bekstvo, Dačić je rekao da je bilo različitih informacija proteklih meseci, ali da misli da je to apsolutno nemoguće izvesti.

On je rekao i da su specijalne policijske jedinice učestvovale u transportu Ulemeka i ostalih osudjenika iz Centralnog zatvora u Beogradu do zatvora u Požarvecu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legija i društvo vlasnici ordenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2010

BEOGRAD -..Bivšem komandantu Jedinice za specijalne operacije Miloradu Ulemeku Legiji koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog organizovanja ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i drugih krivičnih dela, još nije oduzeto ordenje dodeljeno 1999. godine, piše danas beogradski Pres...List navodi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DAČIĆ: LEGIJA NE MOŽE DA POBEGNE

Izvor: Kurir, 18.Sep.2010, 08:44

BEOGRAD - Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku nema nikakvih bojazni od bekstva Milorada Ulemeka Legije i drugih zatvorenika...- Pripadnici MUP obezbeđuju spoljni deo zatvora, a o bezbednosti u njima stara se Ministarstvo pravde, odnosno Uprava za izvršenje krivičnih sankcija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.