Naša je obaveza da institucionalno štitimo prava žena

Izvor: Beta Video, 25.Jan.2021, 14:25

Naša je obaveza da institucionalno štitimo prava žena

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Ženska parlamentarna mreža jedno od najvažnijih tela skupštine koja je u osam godina postojanja pokazala da može da bude lider društvenog pokreta u čijem je središtu odbrana i unapredjenje prava žena i iskorenjivanje svakog vida nasilja.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Dačić: U sadašnjem sazivu Skupštine više od 40 odsto mesta zauzimaju žene

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je u proteklih osam godina, od kako je pokrenuta, Ženska parlamentarna mreža "pokazala da može da bude lider društvenog pokreta u čijem je središtu odbrana i unapređenje prava žena na ravnopravnost i iskorenjivanje svakog vida nasilja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.