Napalo me Dačićevo obezbeđenje

Izvor: Akter, 04.Sep.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napalo me Dačićevo obezbeđenje"

Novinar Ivan Popović iz Majdanpeka rekao je da ga je danas obezbeđenje predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića napalo na predizbornom mitingu SPS

To se dogodilo dok je Popović pokušavao da fotografiše taj događaj.

Popović je za agenciju Beta rekao da je pokušao da u sali Doma omladine fotografiše okupljene pristalice SPS-a za vreme obraćanja ministra Dačića, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ga je obezbeđenje sprečilo.

"Odjednom me je jedan pripadnik obezbeđenja uhvatio za ruku, povukao u stranu i počeo da viče da ne mogu da stojim na tom mestu, ali mu nije smetalo što je na istom mestu bio snimatelj televizije Palma", rekao je Popović.

On je kazao da je uzalud objašnjavao da je novinar s akreditacijom koji samo radi svoj posao, ali da je pripadnik obezbeđenja dodao da s njim "ne može tako da razgovara".

"Novinarstvom se bavim više od sedam godina i nikad mi se nije desilo ovako nešto. Iznenađen sam i razočaran zbog takve reakcije, jer ni na koji način nisam ugrozio ničiju bezbednost već sam samo radio svoj posao", kazao je Popović.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.