Mrkonjić: Biću i dalje ministar

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jul.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Biću i dalje ministar

Ministar Mrkonjić očekuje da će, posle rekonstrukcije, i dalje biti ministar . On je demantovao informacije prema kojima će postati direktor JP Putevi Srbije.

Ministar saobraćaja je demantovao i navode da preći u Predsedništvo Srbije.Mrkonjić je kazao da je sa premijerom Ivicom Dačićem svakodnevno u komunikaciji, ali da nisu do sada razgovarali o njegovoj smeni.Mrkonjić je obilazeći JAT tehniku novinarima rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da nisu tačne informacije da će da pređe u Predsedništvo, niti da bude na čelu bilo kog preduzeća ili organizacije.Mrkonjić je na pitanje novinara šta će raditi ako bude smenjen u rekonstrukciji vlade, odgovorio da će ili otići u penziju ili raditi nešto drugo, ali nije želeo novinarima da otkrije šta je to.Ministar je rekao da je postojeća vlada tim koji dobro radi, ali da postoje ljudi koji odlučuju o rekonstrukciji i da im on veruje.Ministar saobraćaja i potpredsednik SPS-a istakao je da su svi članovi vlade iz te stranke- Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović, Žarko Obradović i on (Mrkonjić) svi dobri stručnjaci i da su svi napravili karijere i priznati su i u partiji i van partije.On je kazao da je predao izeštaj o svom radu i premijeru i prvom predsedniku vlade Aleksandru Vučiću, kao i da je on sam zadovoljan postignutim.Mrkonjić je rekao da "naravno da je moglo da se radi još bolje" i da je zadovoljan što je kompletirano 200 km putnog Koridora 10, da se radi preostalih 120, kao i da se gradi putni Koridor 11 i železnički Koridor 10.Na pitanje novinara da li bi rekonstrukcija vlade mogla da ugrozi realizaciju tih projekata Mrkonjić je odgovorio da uvek postoji ta mogućnost.Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mrkonjić: Biću i dalje ministar

Izvor: RTV Pink, 14.Jul.2013

. . . Ministar Mrkonjić očekuje da će, posle rekonstrukcije, i dalje biti ministar . On je demantovao informacije prema kojima će postati direktor JP Putevi Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.