Mihajlović: Naše službe rade svoj posao

Izvor: RTS, 10.Jan.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Naše službe rade svoj posao

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je povodom upozorenja da bi srpske ambasade mogle da budu na meti albanske dijaspore da nadležne bezbednosne službe reaguju i rade svoj posao.
"Nismo razgovarali o tome, ali sam sigurna da naše službe kao što je to uvek slučaj, bilo da je u pitanju pretpostavka, razmišljanje ili neka konkretna situacija, reaguju i rade svoj posao", rekla je Mihajlovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novinarima zamoljena da prokomentariše izjavu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je upozorio da se, na osnovu bezbednosnih informacija, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko-konzularnih predstavništava u SAD ili Evropi.
"Kao što službe koje su u okviru ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sve dobro rade svoj posao, a nekada to i ne znamo, tako i sve druge službe države štite naš prostor i imovinu i ono što jeste Republika Srbija", poručila je Mihajlović.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upozorio je juče da se, prema bezbednosnim informacijama, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko-konzularnih predstavništava u SAD ili Evropi kako bi se Srbija prinudila da odustane od zahteva za suđenje Haradinaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Naše bezbednosne službe rade svoj posao

Izvor: BKTV News, 10.Jan.2017

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas povodom upozorenja da bi srpske ambasade mogle da budu na meti albanske dijaspore da nadležne bezbednosne službe reaguju i rade svoj posao..."Nismo razgovarali o tome, ali sam sigurna da naše službe kao što je to uvek slučaj, bilo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.