Ko god da se bavi nama, propadne mu karijera

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko god da se bavi nama, propadne mu karijera"

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da je ostavka pomoćnika državnog sekretara SAD za evropske i evroazijske poslove Vesa Mičela loša vest.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Mičel je, ocenjuje Dačić, razumeo da SAD treba da otvori vrata za kompromis između Beograda i Prištine.

"Očigledno to je to mesto ukleto. Ko god da se bavi nama, propadne mu politička karijera", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je Dačić novinarima u Beogradu.

Dačić je imao opasku i za sudbinu EU.

"Ja sam izrazio bojazan da ako EU sad ne propadne, da će da propadne kad svi jugoslovenski narodi u nju uđu", dodao je Dačić.

Ostavka Vesa Mičela nakon samo 14 meseci

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Takse prištine otkrivaju velike istine: VREME JE DA SE SKINU MASKE, da se pokaže KO JE ČIJI IGRAČ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019

Međunarodna zajednica je na ispitu zbog kosovskih taksi na srpske proizvode, rekao je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da je vreme da se skinu maske i pokaze ko je čiji igrač...- Reč je o živom pesku, da ne kažem blatu u koje su upali u Prištini i ne znaju kako iz toga da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.