Jedini se borimo za prava radnika i sindikata

Izvor: Vesti-online.com, 11.Apr.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedini se borimo za prava radnika i sindikata"

Predsednički kandidat koalicije Socijalistička partija Srbije - PUPS - Jedinstvena Srbija Ivica Dačić rekao je da se jedino ta koalicija bori za prava radnika i sindikata.

Dačić je na predizbornom skupu u Kikindi rekao da Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija, Srpska napredna stranka i Ujedinjeni regioni Srbije samo "govore program Socijalističke partije Srbije".

"Vi danas imate Čedu, Tadića, Nikolića i Dinkića koji govore program SPS, ono >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za šta se mi zalažemo. Poručujem im da govore svoj politički program. Ja ih pitam da li će i dalje prodavati preduzeća", rekao je Dačić.

Poslušajte himnu izbora u Srbiji!

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić rekao je da je program koalicije oko SPS-a briga o najstarijim, najmlađim, ženama i građanima bez posla. On je poručio da se ta koalicija zalaže da penzija u Srbiji raste koliko i prosečna plata.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.