Dačić: Srbija otvorena za nove tehnologije

Izvor: Mondo, 27.Mar.2013, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbija otvorena za nove tehnologije

Ivici Dačiću predstavnici kompanije Blekberi predstavili najnoviji sistem s najvišim stepenom zaštite za razmenu informacija između državnih organa.

Srbija je otvorila vrata najnovijim tehnologijama i u zemlji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu najsavremenijih tehnoloških sistema, rekao je danas predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova u razgovoru s delegacijom kanadske kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Blekberi, sopštila je Vlada Srbije.

Predstavnici Blekberija, predvođeni direktorom za jugoistočnu Evropu, Paulom Baptistom, istakli su da su geostrateški značaj Srbije i liderski položaj u regionu razlozi zbog kojih Blekberi želi Srbiju za promotera najnovijih sistema kompanije.

(Tanjug Foto Beta Arhiva)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Dačić se sastao sa Paulom Baptistom

Izvor: Akter, 27.Mar.2013

"Srbija je otvorila vrata najnovijim tehnologijama i u zemlji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu najsavremenijih tehnoloških sistema", rekao je premijer Ivica Dačić u razgovoru s delegacijom kanadske kompanije "Blekberi", sopštila je Vlada Srbije

Nastavak na Akter...

Dačić sa delegacijom "Blekberija"

Izvor: RTS, 27.Mar.2013

Premijer Ivica Dačić na sastanku sa predstavnicima kanadske kompanije "Blekberi" istakao da Srbija ima dobre uslove za razvoj i primenu najsavremenijih tehnologija. ..Predsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u Srbiji postoje dobri uslovi za razvoj i primenu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.