Istraga o porodičnoj tragediji u Tužilaštvu

Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2011, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o porodičnoj tragediji u Tužilaštvu

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je, povodom porodične tragedije u kojoj su nastradali vojni penzioner Palko Ponjiger i njegova supruga Ilonka, a njihov trogodišnji sin povređen, da je tragični slučaj očigledno uzrokovan problemima koji su pratili tu porodicu.

Prvi čovek srpske policije precizirao je da se istraga o tom događaju vodi u Tužilaštvu, ali i da ne bi trebalo otvarati prostore za različite spekulacije.

"Čini mi se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je to bila zajednička odluka porodice. Srećom, dete je preživelo", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija, gde je učestvovao na stručnoj konferenciji "Javne politike i praksa u borbi protivkorupcije".

Porodična tragedija dogodila se pre dva dana u Beogradu, kada su oko 13 sati supružnici Ponjiger sa maloletnim detetom skočili sa šestog sprata Vojnosamačkog hotela "Zvezdara".

Četvorogodisnji dečak, koji je tom prilikom zadobio teške povrede, operisan je u sredu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.