Ist Vest otvara kancelariju u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ist Vest otvara kancelariju u Beogradu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom "Ist Vest" instituta i bivšim američkim ambasadorom u Beogradu Kameronom Manterom koji je obavestio Dačića o planovima tog instituta da osnaži svoje prisustvo u regionu i otvori kancelariju u Beogradu.

Manter je preno i da "Ist vest" institut planira da započne više regionalnih projekata vezanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za promociju stabilnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Dačić je upoznao gosta sa strateškim prioritetima Vlade Srbije, naporima Beograda za jačanje regionalne bezbednosti i saradnje, kao i ekonomskim reformama koje preduzima Vlada.

Sastanku je prisustvovala i Maja Piščević, potpredsednica za globalne komunikacije „Ist Vest" instituta.

„Ist Vest" institut je nezavisni institut, koji ima kancelarije u Vašingtonu, Njujorku, San Francisku, Moskvi i Briselu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić se sastao s Manterom: Ist Vest otvara kancelariju u Beogradu

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017

Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova, razgovarao je danas s predsednikom "Ist Vest" instituta i bivšim američkim ambasadorom u Beogradu Kameronom Manterom...On je obavestio Dačića o planovima tog instituta da osnaži svoje prisustvo u regionu i otvori kancelariju u...

Nastavak na BKTV News...

N1 intervju u 21h: Kameron Manter o odnosu Srbija-SAD-Rusija

Izvor: N1 televizija, 22.Jul.2017, 13:34

Mora li Srbija da bira ko joj je bolji partner – Sjedinjene Države ili Rusija? Hoće li se administracija predsednika Donalda Trampa više posvetiti dešavanjima na zapadnom Balkanu zbog ruskog uticaja? Zbog čega Amerika i Evropska unija u predsedniku Aleksandru Vučiću vide stub stabilnosti u regionu?

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.