(HIT VIDEO) POLITIČKI VREMEPLOV: Ovako su Bidža i Raka 1997. pevali Slobodane, Slobodane, ti si...

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(HIT VIDEO) POLITIČKI VREMEPLOV: Ovako su Bidža i Raka 1997. pevali Slobodane, Slobodane, ti si...

Ako ste mislili da je sadašnji lider socijalista Ivica Dačić prvi propevao, grdno ste se prevarili. Evo dueta koji je još pre 18 godina žario i palio Skupštinom Srbije

BEOGRAD - Članovi SPS baš vole da pevaju, a muzika im je očigledno u krvi.

Ako ste mislili da je sadašnji lider socijalista Ivica Dačić prvi propevao, grdno ste se prevarili. Evo dueta koji je još 1997. žario >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i palio Skupštinom Srbije a činili su ga Bidža i Raka!

Naime, ovako su Dobrivoje Budimirović Bidža iz Svilajnca i Radovan Radović Raka iz Trstenika u srpskom parlamentu proslavili to što je Slobodan Milošević u saveznoj skupštini aprila te godine izabran za predsednika tadašnje SR Jugoslavije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.