Ekonomski samit Srbije 1. i 2. novembra

Izvor: Studio B, 31.Okt.2010, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomski samit Srbije 1. i 2. novembra

Ekonomski samit Srbije 2010. biće održan 1. i 2. novembra u Beogradu uz učešće predstavnika Vlade, privrednika i investitora.

Prema najavi organizatora, na Ekonomskom samitu, koji se ove godine održava po deseti put, razgovaraće se o aktivnostima Vlade Srbije na unapređenju regionalne stabilnosti, podsticanju razvoja ekonomije, privlačenju investicija i procesu pristupanja Evropskoj uniji.

Najavljeno je da će na skupu sa 150 učesnika govoriti prvi zamenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << premijera Srbije Ivica Dačić i potpredsednici Vlade Mlađan Dinkić i Božidar Đelić, kao i ambasadorka SAD u Beogradu Meri Vorlik i ambasador Nemačke Volfram Mas.

Drugog dana Ekonomskog samita govoriće guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić, predstavnik MMF-a u Srbiji Bogdan Lisovolik i ambasadori Rusije, Kine i Indije u Beogradu.

U popodnevnom delu, prema najavi organizatora, učestvovaće ministar za infrastrukuru Milutin Mrkonjić, ministar rudarstva i energetike Petar Škundrić, ministar za zašstitu životne sredine Oliver Dulić i ministarka telekomunikacija Jasna Matić.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Saveta stranih investitora (FIC) u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Mlađan Dinkić

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.