Dogovorena saradnja Ministarstva spoljnih poslova i Inicijative OPENS 2019

Izvor: Blic, 03.Maj.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogovorena saradnja Ministarstva spoljnih poslova i Inicijative OPENS 2019

Ministarstvo spoljnih poslova i Inicijativa OPENS 2019, koja okuplja omladinske organizacije uključene u proces kandidature Novog Sada za omladinsku prestonicu Evrope, sarađivaće ubuduće u međunarodnim aktivnostima inicijative, organizaciji konferencija i studijskih poseta u Srbiji i inostranstvu, kao i u programima koje organizuju UN, saopšteno je danas.

Prema navodima Ministarstva spoljnih poslova, saradnju su dogovorili resorni ministar Ivica Dačić i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Inicijative OPENS 2019.

Novi Sad je 2016. godine, na sastanku Evropskog omladinskog foruma (EOF) u Varni, proglašen za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. godine.

EOF dodeljuje tu titulu na godinu dana tokom kojih omladinska prestonica Evrope kroz razne aktivnosti prikazuje društveni, politički i ekonomski život mladih.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dogovorena saradnja Inicijative OPENS 2019 i MIP-a

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2017

Ministarstvo spoljnih poslova i Inicijativa OPENS 2019, koja okuplja omladinske organizacije uključene u proces kandidature Novog Sada za omladinsku prestonicu Evrope, sarađivaće ubuduće u međunarodnim aktivnostima inicijative, organizaciji konferencija i studijskih poseta u Srbiji i inostranstvu,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.