Divac: Useljeno 56 porodica

Izvor: Blic, 02.Nov.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Useljeno 56 porodica

Legendarni košarkaš Vlade Divac, savetnik za humanitarna pitanja i dijasporu zamenika premijera Ivice Dačića, izjavio je danas da je u okviru akcije "Možeš i ti", čiji je pokretač Humanitarna organizacija Divac, kupljeno oko 100 kuća za izbegle i raseljene koji su živeli u kolektivnim centrima.

Divan je novinarima u Mačvanskom Metkoviću rekao da je useljeno 56 porodica.

"Realizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << projekta se i nastavlja i nadamo se da ćemo sledeće godine napraviti pomak", izjavio je Divac.

On je rekao da je zadovoljan dosadašnjom realizacijom projekta.

Divac je zajedno sa Dačićem posetio jedanaestočlanu porodicu Mijatović, u selu Mačvanski Metković. Dačić je bio kum na krštenju devojčice Jovane, devetog deteta Ilije i Iboljke Mijatović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divac: Useljeno 56 porodica

Izvor: B92, 02.Nov.2008

Vlade Divac (FoNet)..Mačvanski Metković -- U okviru akcije "Možeš i ti", Humanitarne organizacije Divac, kupljeno je oko 100 kuća za izbegle i raseljene koji su živeli u kolektivnim centrima... Bivši košarkaš Vlade Divac, savetnik za humanitarna pitanja i dijasporu zamenika premijera Ivice Dačića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.