Dačić u Sarajevu: A gde vam je ka(h)va?

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Sarajevu: A gde vam je ka(h)va?

Srpski premijer Ivica Dačić danas je "iskritikovao" Sarajevo, ali ne zbog odnosa dve zemlje, već što ga u tom gradu nisu poslužili pravom bosanskom kafom.

"Došao sam u Sarajevo i - nema bosanske kafe! Nude mi espreso... Pa, nisam znao da se svih ovih vekova ovde pije espreso", šaljivo je primetio Dačić na konferenciji za novinare posle susreta sa šefom diplomatije BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Dačić je dodao da "nije bolje ni u Beogradu", primetivši da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je i to dokaz "koliko sami sebe ne cenimo".

"Prave kafe" nema, ali - Miljacka je tu. Srpski premijer je, naime, u sredu uveče, zajedno sa svojim kolegama, ministrima unutrašnjih poslova zemalja regiona, na večeri na Vrelu Bosne, zajedno sa Halidom Bešlićem pevao bosanske sevdalinke, prenela je agencija Anadolija.

Jedna od omiljenih Dačićevih pesama je Bešlićeva Miljacka, koju rado javno peva.

Dačić danas završava dvodnevnu posetu Sarajevu, gde je učestvovao na međunarodnoj konferenciji o sajber kriminalu i imao seriju susreta sa najvišim zvaničnicima BiH.

(Tanjug, foto: Tanjug/Vladimir Milovanović)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dačić u Sarajevu: A gdje vam je ka(h)va?

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Sep.2012

Srpski premijer Ivica Dačić danas je "iskritikovao" Sarajevo, ali ne zbog odnosa dvije zemlje, već što ga nisu poslužili pravom bosanskom kafom. "Došao sam u Sarajevo i nema bosanske kafe! Nude mi espreso.. Pa, nisam znao da se svih ovih vijekova ovdje pije espreso", šaljivo je primjetio Dačić...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.