Dačić sa ministarkom iz Austrije

Izvor: B92, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa ministarkom iz Austrije

Beograd -- Ministarka pravde Austrije Beatriks Karl boraviće u Beogradu, gde će se odvojeno sastati s premijerom Ivicom Dačićem i ministrom pravde Nikolom Selakovićem.

Dačić će se sastati s ministarkom pravde Austrije u zgradi vlade, najavila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Selaković i Karlova će potom razgovarati o saradnji u oblasti pravosuđa i evrointegracijama Srbije, najavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ministarstvo pravde i državne uprave.

Sagovornici će razgovarati o dosadašnjoj saradnji dve zemlje u oblasti pravosuđa, razmeni iskustava u organizaciji pravosudnog sistema i saradnji kroz odgovarajuće oblike pravne pomoći.

Na sastanku će biti reči i o napretku Srbije na putu evrointegracija, kao i o mogućoj tehničkoj i stručnoj pomoći Ministarstva pravde Austrije u pripremi za otvaranje poglavlja 23 - pravosuđe i osnovna prava i 24 - pravda, sloboda i bezbednost, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.