Dačić razgovarao sa ambasadorkom Slovačke

Izvor: Press, 25.Sep.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao sa ambasadorkom Slovačke

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, razgovarao je danas sa novom ambasadorkom Slovačke Republike u Srbiji Dagmar Repčekovom, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.
        U srdačnom razgovoru obostrano je ocenjeno da su bilateralni odnosi tradicionalno dobri i prijateljski, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << istaknuto je i zadovoljstvo zbog intenzivnog i kontinuiranog političkog dijaloga na svim nivoima. Takođe je naglašena neophodnost daljeg unapređenja svih vidova bilateralne, posebno ekonomske saradnje, kaže se u saopštenju. Dačić je zahvalio na dosadašnjoj podršci Slovačke evropskom putu Srbije i preneo očekivanje da će se ona nastaviti i ubuduće.  Ambasadorka Repčekova je pozitivno ocenila aktivnosti Srbije u svojstvu predsedavajućeg OEBS-u i prenela spremnost Bratislave da sa Srbijom nastavi da i dalje razvija intenzivnu komunikaciju i saradnju na svim poljima. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.