Dačić razgovarao s ambasadorom UAE

Izvor: Blic, 30.Apr.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić razgovarao s ambasadorom UAE

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas s ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Džumom Rašedom Al Daherijom, saopštilo je ministarstvo spoljnih poslova.

Ambasador UAE Dačiću je uručio poziv za učešće na forumu Sir Beni Jas, koji se u organizaciji Ministarstva spoljnih poslova UAE i Centra za strategijske i međunarodne studije održava u Abu Dabiju u novembru 2015.

Al Daheri je rekao je da bi boravak Dačića u Abu Dabiju doprineo uspešnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radu Foruma i istovremeno, potvrdio dobre odnose i međusobno uvažavanje Srbije i UAE, navodi se u saopštenju.

Dačić je istakao je zadovoljstvo nivoom ostvarenih kontakata između zvaničnika dve zemlje, kao i usponom u međusobnoj ekonomskoj saradnji.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.