Dačić primio novoimenovanog ambasadora Tunisa

Izvor: Akter, 16.Dec.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić primio novoimenovanog ambasadora Tunisa

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u kurtoaznu posetu novoimenovanog ambasadora Tunisa u Srbiji Mohameda Bugamru

Dačić je tom prilikom zahvalio ambasadoru na stavu Tunisa o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova.

Dačić je, kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, konstatovao da su odnosi dve zemlje tradicionalno dobri.

On je izrazio uverenje da će ambasador nastaviti sa aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na unapređenju saradnje u svim oblastima od obostranog interesa i istakao da u tome može da računa na podršku svih institucija u Srbiji.

Sagovornici su razmenili mišljenja o bilateralnim i međunarodnim pitanjima i saglasili se da je potrebno nastaviti sa razmenom poseta zvaničnika Srbije i Tunisa i unapređenjem saradnje.

Dačić i Bugamru su se takođe saglasili da se političke konsultacije i zasedanje Mešovitog komiteta održe u prvoj polovini 2016. u Tunisu, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić primio novoimenovanog ambasadora Tunisa

Izvor: Studio B, 16.Dec.2015

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u kurtoaznu posetu novoimenovanog ambasadora Tunisa u Srbiji Mohameda Bugamru i tom prilikom mu zahvalio na stavu Tunisa o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova...Dačić je, kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.