Dačić predvodi delagaciju Srbije na samitu BSEC u Istanbulu

Izvor: Beta, 20.Maj.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić predvodi delagaciju Srbije na samitu BSEC u Istanbulu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić predvodiće sutra delegaciju Srbije na specijalnom sastanku Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC) i na jubilarnom Samitu Organizacije koji se u ponedeljak održava u Istanbulu.Ove godine obeležava se 25 godina od osnivanja Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju, a očekuje se da na Samitu bude usvojena zajednička deklaracija zemalja članica, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.Skupove organizuje Turska, kao predsedavajuća Organizacije, a od 1. jula predsedavanje bi trebalo da preuzme Ukrajina.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ivica Dačić u poseti Istanbulu

Izvor: BKTV News, 20.Maj.2017

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić predvodiće delegaciju Republike Srbije na specijalnom sastanku Saveta ministara inostranih poslova zemalja članica Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC), 21. maja i na jubilarnom Samitu, 22. maja u Istanbulu. ..Skupove...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.