Dačić obišao Tigar obuću i Prvi maj

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić obišao "Tigar obuću" i "Prvi maj"

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas korporaciju "Tigar" i fabriku konfekcije "Prvi maj", u okviru posete Pirotu, i upoznao se sa procesom proizvodnje u te dve firme.

Dacić je obišao i fabriku obuće u okviru "Tigar korporacije" o čijem poslovanju ga je informisao generalni direktor Dragan Nikolić.

Sa poslovanjem konfekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Prvi maj", zamenika premijera i ministra unutrašnjih poslova upoznao je generalni direktor Veljko Krstić .

Dačić je posetu Pirotu započeo obilaskom lokalne policijske uprave, a potom će, kako je najavljeno, otvoriti deo lokalnog puta Koprivštički krst - Belski most.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Obuka policajaca za visokotehnološki kriminal

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Nov.2010, 09:56

   Prvi potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić otvoriće danas kurs za Regionalnu obuku za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala u Palati Srbije..    ...Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.