Dačić na panel diskusijama na bezbednosnoj konferenciji

Izvor: Blic, 01.Feb.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić na panel diskusijama na bezbednosnoj konferenciji

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić učestvovaće danas na više panel diskusija u okviru bezbednosne konferencije u Minhenu, koja se završava sutra, saopštila je Vlada Srbije.

Teme diskusija na kojima će Dačić govoriti su između ostalog Globalna vlast i regionalna stabilnost: Fokus na Centralnu i Istočnu Evropu, i Minhenska konferencija u pedesetoj: prošlost, sadašnjost i budućnost medjunarodne bezbednosti.

Dačić će sutra govoriti i na panel >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << diskusiji o dijalogu Beograda i Prištine, a u razgovoru će učestvovati i visoka predstavnica EU Ketrin Ešton i kosovski premijer Hašim Tači.

Bezbednosna konferencija u Minhenu počela je juče i okuplja više desetina šefova država i vlada, ministara odbrane i spoljnih poslova i brojne stručnjake iz oblasti bezbednosti.

Među glavnim temama ovogodišnje, 50. konferencije u Minhenu jeste bezbednost u visokotehnološkom prostoru, odnosi Evrope, SAD i Azije i budućnost međunarodne bezbednosti.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U Minhenu videti sliku o Srbiji"

Izvor: B92, 01.Feb.2014

Minhen, Beograd -- Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da Bezbednosna konferencija u Minhenu predstavlja priliku da se pokaže koliko je slika o Srbiji promenjena..Na Bezbednosnoj konferenciji u Minhenu premijer Ivica Dačić razgovarao je sa liderima EU, šefom ruske diplomatije Lavrovom, državnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.