Dačić i Vučić 6. novembra s Tačijem

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Vučić 6. novembra s Tačijem

Premijer Srbije Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i premijer samoproklamovanog Kosova Hašim Tači sastaće se u sredu u Briselu, saznaje B92. Sastanak će biti održan, kako saznajemo, u prepodnevim časovima.

Premijer Srbije Ivica Dačić i premijer samoproklamovanog Kosova Hašim Tači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<  

Prištinski list "Tribuna" objavio je da je sastanak Dačića i Tačija zakazan pre nedelje, kada su održani lokalni izbori na Kosovu.

 

Kako b92.net saznaje, zbog napetosti na severu Kosova, na ovaj sastanak je pozvan i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Razgovaraće se o iregularnostima na izborima i dešavanjima od nedelje 3. novembra, ali i o pravosuđu, što je tema koja je ostala nedovršena od prošlog sastanka.

 

Pročitajte sve o izborima na Kosovu OVDE
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.