Dačić i Fabrici o odnosima Srbije i EU

Izvor: RTS, 21.Nov.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Fabrici o odnosima Srbije i EU


Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa šefom delegacije Evropske unije Semom Fabricijem o aktuelnom stanju u odnosima Srbije i EU u pristupnom procesu za članstvo u toj organizaciji.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić i Fabrici o stanju Srbije i EU, ali i o odnosima sa Prištinom

Izvor: Danas, 21.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas šefa delegacije Evropske unije u Srbiji Sema Fabricija, sa kojim je razgovarao o aktuelnom stanju u odnosima Srbije i Evropske unije u pristupnom procesu Srbije za članstvo u EU, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova. Članak Dačić...

Nastavak na Danas...

Dačić: Balkanu mjesto u Evropskoj Uniji

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2018

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić istakao je, u razgovoru sa šefom Delegacije EU u Beogradu Semom Fabricijem, da je Srbija spremna da iskoristi pozitivni momenat za članstvo u EU i da smatra da je mjesto cijelog regiona u EU.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.