Dačić danas u Mostaru sa Bevandom, Đukanovićem i Milanovićem

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić danas u Mostaru sa Bevandom, Đukanovićem i Milanovićem

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić danas će u Mostaru razgovarati sa premijerima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske.

Dačić će razgovarati sa predsedavajućim Saveta ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslavom Bevandom, predsednikom Vlade Crne Gore Milom Đukanovićem i hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem.Premijer Srbije će se sa kolegama iz regiona obratiti učesnicima Međunarodnog sajma privrede "Mostar 2013" i obići izložbeni prostor. Posle obilaska Sajma, četiri premijera obratiće se medijima.Izvor: Tanjug via Alo!
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ekonomija spaja region

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2013

MOSTAR - Jačanje regionalne i privredne saradnje, zajednički nastupi na drugim tržištima i definisanje zajedničkih stavova samo su neke od poruka koje su poslate danas iz Mostara sa sastanka Ivice Dačića, Mila Đukanovića, premijera Srbije i Crne Gore, sa Vjekoslavom Bevandom, predsjedavajućim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.