Dačić čestitao jevrejski praznik Roš-hašanu

Izvor: RTS, 10.Sep.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić čestitao jevrejski praznik Roš-hašanu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Robertu Sabadošu praznik Roš-hašanu.
"Neka nas ovi dani sećanja podsete na neraskidive veze >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naša dva naroda potvrđene u najtežim trenucima istorije naših naroda. Želim da ne zaboravimo, da samo zajedno možemo i moramo naći snage i razumevanja u cilju jačanja naše zajednice i države", poručio je Dačić.
Dačić je istakao želju da predstojeća godina svima donese zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrost da zajedno odgovorimo na izazove u vremenu pred nama.
"U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da vam čestitam Roš-hašanu sa željom da predstojeće dane praznika provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih", navodi se u čestitki ministra Dačića, saopštio je MSP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.