Dačić: Tvrdnje DS nisu logične

Izvor: B92, 12.Jul.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tvrdnje DS nisu logične

Berlin -- Mandatar za sastav nove vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je da nisu logične tvrdnje DS da buduća vlada ne može doneti boljitak u ekonomskom pogledu.

On smarta da ne treba menjati mišljenje shodno tome da li ste na vlasti ili u opoziciji.

"DS ima svoje poglede i ne ulazim u sve to. Nije previše logično da smo do juče bili zajendo u koaliciji, a da se sada govori da ova vlada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansi ukoliko sam ja u njoj. Kako bi onda vlada DS imala šanse ukoliko bih ja bio u njoj“, rekao je Dačić Tanjugu.

Demokratska stranka je juče ocenila da vlada čije je formiranje u toku ne može biti pozitivan korak za Srbiju, niti će doneti boljitak u ekonomskom pogledu.

"Ja sam dobro sarađivao sa DS. Imali smo dobre odnose. Nisam ja kriv što su oni izgubili na izborima, oni su sami krivi“, rekao je on.

Dačić je naglasio da im želi sve najbolje ali i da rade zajedno u interesu Srbije.

Mandatar, koji je u Berlinu razgovarao sa najvišim predstavnicima nemačke administracije ponovio je da će Vlada Srbije biti formirana u sedmici posle 23. jula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: Tvrdnje DS nisu logične

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jul.2012

BERLIN - "Nije previše logično da smo do juče bili zajendo u koaliciji, a da se sada govori da ova vlada nema šansi ukoliko sam ja u njoj. Kako bi onda vlada DS imala šanse ukoliko bih ja bio u njoj", rekao je Dačić.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.