Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbija ispunila sve zahteve EU

Srbija je ispunila sve zahteve Evropske unije i očekuje da pregovori sa EU, bez novih uslovljavanja, počnu u decembru ove godine, rekao je u subotu premijer Ivica Dačić u razgovoru sa bivšim šefom italijanske diplomatije Frankom Fratinijem. "Srbija računa na pomoć Italije u procesu usaglašavanja stavova oko pregovaračkog okvira u procesu evropskih integracija, jer su odnosi između naših država veoma dobri, a dve vlade vode intenzivan politički dijalog," rekao je Dačić.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dačić: Srbija ispunila sve zahteve EU

Izvor: Beta, 21.Sep.2013

BEOGRAD, 21. septembra 2013. (Beta) - Srbija je ispunila sve zahteve Evropske unije i očekuje da pregovori sa EU, bez novih uslovljavanja, počnu u decembru ove godine, rekao je u subotu premijer Ivica Dačić...On je to istak.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.