Dačić: Spremni smo da učestvujemo u novoj Vladi

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Spremni smo da učestvujemo u novoj Vladi

Lider SPS-a Ivica Dačić u svom prvom obraćanju nakon izbora, saopštio je da je njegova stranka osvojila oko 15 mandata i čestitao Aleksandru Vučiću na ubedljivoj pobedi.

“Želim da čestitam Aleksandru Vučiću i SNS-u na fenomenalnom rezultatu. Mi smo za nas ostvarili jedan istorijski rezultat koja nas cementira na političkoj sceni Srbije. Da nismo imali jasnu politiku i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dobru kampanju prošli bi kao i ostale stranke”, rekao je Dačić.
“Našoj koaliciji je najpreča sudbina naroda i ukoliko postoji volja i želja SNS-a da sa nama razgovaraju o pravljenju nove Vlade mi smo spremni”, tvrdi Dačić.
Izvor: agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS spremna na razgovor o vladi sa SNS

Izvor: Akter, 16.Mar.2014

Lider SPS, koja je na izborima učestvovala u koaliciji sa PUPS-om i JS-om, Ivica Dačić izjavio je da je ta koalicija postigla značajan rezultat

Nastavak na Akter...

Dačić: Nisam razgovarao s Vučićem o vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2014, 01:49

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da noćas s predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o formiranju nove vlade, već da je došao u sedište SNS da mu čestita pobedu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.