Dačić: Politika SPS je koalicija sa Vučićem

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Politika SPS je koalicija sa Vučićem

"Socijalistička partija Srbije (SPS) ima jasno definisan politiku koja znači koaliciju sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i Aleksandrom Vučićem" izjavio je danas predsednik SPS-a Ivica Dačić.

"Kome to nije prihvatljivo ne može da bude član rukovodstva", rekao je Dačić na konferenciji u Ministarstvu spoljnih poslova.

Komentarišući odluku funkcionera SPS-a Branka Ružića da na društvene mreže postavi zajedničku fotografiju sa jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijačem koji je u direktnom prenosu utakmice Srbija - Albanija u Beogradu uzvikivao pogrdne parole na račun premijera Aleksandra Vučića, Dačić je izjavio da moraju da se poštuju odluke o koaliciji i da svi moraju da nastupaju na toj liniji.

Dačić je rekao da će stranački organi raspravljati o tim temama i da će još jednom potvrditi ili doneti drugi stav prema koaliciji.

On je kazao da će sednica stranačkih organa biti "od naredne nedelje ili one tamo".

Dodao je da u ovom trenutku nema vremena da se bavi ovim pitanjima jer su na dnevnom redu teme poput prijema Kosova u Unesko.

"Rekao sam da je to nedopustivo ponašanje i svesni smo da je napravljena greška i to štetno utiče na odnose u vladajućoj koaliciji jer izaziva manjak poverenja i to ne sme da se ponavlja", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Politika SPS-a je koalicija sa Vučićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2015

Socijalistička partija Srbije (SPS) ima jasno definisanu politiku koja znači koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, izjavio je danas predsednik SPS-a Ivica Dačić..."Kome to nije prihvatljivo ne može da bude član rukovodstva (SPS-a)", rekao je Dačić na konferenciji u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.