Izvor: Danas, 14.Jan.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Od Vučića zavisi rekonstrukcija

Beograd - Da li će biti rekonstrukcije Vlade zavisiće od Vučićeve procene kakvo je „prolazno vreme“ pojedinih ministara, rekao je sinoć u intervjuu za televiziju N1, potpredsednjik Vlade Ivica Dačić.

On je još rekao da nije na njemu da odlučuje da li će u eventualnoj rekonstruisanoj Vladi Srbije biti i nekadašnji predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić, ali da neće imati problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da sarađuje sa njim ako uđe u Vladu ili ako van nje bude obavljao neki posao za državu i građane. Dačić je rekao da ne zna da li će na predsedničkim izborima 2017. biti kandidat, ali da je siguran da će njegova Socijalistička partija Srbije imati kandidata, osim ukoliko se ne dogovori o zajedničkom kandidatu sa Srpskom naprednom strankom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.