Izvor: Radio 021, 27.Nov.2020, 11:01

Dačić: Nisu moguće onlajn sednice parlamenta

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocenio je da se u parlamentu poštuju mere radi sprečavanja širenja korona virusa, ali ukazuje da nije moguće preći na onlajn sednice parlamenta.

"Onlajn rad parlamenta podrazumeva sistem koji mora da uključi svih 250 poslanika, da mogu da glasaju, da sve  bude verodostojno. Ne postoje tehničke mogućnosti", rekao je Dačić za TV Prva.

Da bi se krenulo u izgradnju sistema potrebni su milioni evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i vreme, a onlan ruši svaki ljudski kontakt, istakao je.

Dačić je, govoreći o izabranom predsedniku SAD Džou Bajdenu, rekao da se moraju tražiti zajednički interesi.

"Njegov sastav kabineta biće sličan u odnosu na mandat Baraka Obame i treba tražiti zajednički interese. On neće biti ekstreman kao devedesetih godina i uveren sam da ćemo moći naći zajednički ineteres", rekao je Dačić.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.