Izvor: S media, 20.Dec.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Na izbore da pobedim i jedne i druge!

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da na izbore izlazi "ne da bi vladao sa jednima ili drugima, već da bi pobedio i jedne i druge", a da bi eventualnu postizboru koaliciju pravio sa dosadašnjim saradnicima.

Srpska policija: Ministre, zašto zapošljavaš preko veze?!

Dačić i Jeremić na molitvenom doručku

Dačić: Čović dao izjavu policiji

"Ne zavisi koalicija od simpatija i antipatija, već od izbornih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rezultata", rekao je Dacić novinarima nakon svečanosti povodom prezentacije četvorogodišnjih rezultata Ministarstva za infrastrukturu i energetiku u Klubu poslanika.

Lider SPS je precizirao da će, ukoliko bude bila potrebna koalicija nakon izbora, prioritet sigurno imati oni sa kojima je i do sada sarađivao, a to su DS, JS i PUPS.

"Sledeće godine će se rešavati to pitanjje, ima još dosta vremena do tada. Da i vas pitam gde ćete sutra na zimovanje, sigurno da ne biste mogli da mi date precizan odgovor", rekao je Dačić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Na izbore izlazim da bi pobedio i jedne i druge

Izvor: Blic, 20.Dec.2011

"Ukoliko bude potrebna koalicija nakon izbora, prioritet imati oni sa kojima je do sada ta stranka saradjivala, izjavio je lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Nastavak na Blic...

MRKONJIĆ NE DA SVOJU FOTELJU

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011, 08:12

BEOGRAD - Osladilo mu se. Milutin Mrkonjić namerava da provede bar još jedan mandat na čelu Ministarstva infrastrukture i energetike, rekao je lider SPS Ivica Dačić na jučerašnjoj svečanosti povodom četiri godine rada tog resora...BEOGRAD - Osladilo mu se...Milutin Mrkonjić namerava da provede...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.