Dačić: Još nemamo tim za dijalog s Prištinom

Izvor: Glas javnosti, 13.Okt.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Još nemamo tim za dijalog s Prištinom

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije određen tim za pregovare sa Prištinom niti šef tima.

"Niko od nas ne sme da beži od odgovornosti, jer nas narod nije birao da bežimo od odgovornosti", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije posle potpisivanja sporazuma o isporuci ruskog gasa.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić najavio je u nedelju 7. oktobra da će u ponedeljak 8. oktobra predložiti Dačića za šefa tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Beograda za pregovore sa Prištinom.

"Ako u pregovorima učestvuje visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton onda se sigurno ne može očekivati da na čelu tima Beograda bude pomoćnik ministra ili neki činovnik", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dačić: Nije određen tim za pregovore

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2012

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije određen tim za pregovare sa Prištinom niti šef tima. ..Dačić: Ne može na čelu pregovaračkog tima da bude neki činovnik  .."Niko od nas ne sme da beži od odgovornosti, jer nas narod nije birao da bežimo od odgovornosti", rekao je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.