Izvor: Glas javnosti, 14.Feb.2011, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Jak odbrambeni sistem - jaka država

BEOGRAD - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je izrazio zadovoljstvo uspešnom realizacijom današnje vojne vežbe "Ušće 2011" ističući da bez jakog sistema odbrane i bezbednosti nema ni jake države.

Posle vežbe, na beogradskom Ušću, on je rekao da zadovoljan onim što je prikazano i da misli da bi vojska i policija trebalo češće da na taj način pokazuju šta sve poseduju "i da se time da jasna poruka da su vojska i policija u službi građana".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Dačić je čestitao svim pripadnicima Vojske 15. februar - Dan Vojske Srbije, objavljeno je na internet stranici Ministarstva odbrane.

Pripadnici Vojske Srbije izveli su na Ušću vežbu povodom obeležavanja 15. februara, Dana Vojske Srbije, a javnosti su prvi put predstavljene tri jedinice za učešće u mirovnim misijama UN.

Prikazu osposobljenosti i opremljenosti Vojske Srbije "Ušće 2011" prisustvovavali su predsednik Srbije Boris Tadić, premijer Mirko Cvetković, ministar odbrane Dragan Šutanovac, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić, brojni građani kao i predstavnici diplomatskog kora.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.