Dačić: BIA jedan od stubova bezbednosti

Izvor: RTS, 16.Okt.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: BIA jedan od stubova bezbednosti

Zameniku direktora BIA Draganu Markoviću i zaposlenima, premijer Ivica Dačić čestitao Dan Bezbednosno-informativne agencije, 17. oktobar, naglasivši značaj BIA za očuvanje bezbednosti.

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je Dan Bezbednosno-informativne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << agencije, 17. oktobar, zameniku direktora BIA Draganu Markoviću i zaposlenima u ovoj agenciji, naglasivši značaj BIA za očuvanje bezbednosti.

"U ime Vlade Srbije i u svoje lično ime čestitam vam Dan BIA", naveo je Dačić u čestitki, poručivši da je "BIA jedan od stubova u rešavanju bezbednosnih izazova sa kojima se Srbija susretala i susreće".

On je izrazio uverenje da će "BIA i ubuduće doprinositi našem nastojanju da Srbija bude glavni oslonac regionalne bezbednosti i da značajno doprinosi evropskom i globalnom sistemu bezbednosti".

Dačić je istakao i da će "Vlada Srbije u skladu sa ekonomskim potencijalima ulagati u razvoj sistema bezbednosti i podizanje njegove efikasnosti".

"Želim vam puno uspeha u radu", naveo je Dačić u čestitki koju prenosi vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Dan BIA obeležava se 17. oktobra, na dan kada je 1899. godine Skupština Kraljevine Srbije donela zakon o formiranju prve tajne službe u Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: BIA- stub bezbednosti Srbije

Izvor: B92, 16.Okt.2013

Beograd -- Premijer Ivica Dačić čestitao je Dan Bezbednosno-informativne agencije, 17. oktobar, zameniku direktora BIA Draganu Markoviću i zaposlenima..."U ime Vlade Srbije i u svoje lično ime čestitam vam Dan BIA", naveo je Dačić u čestitki, poručivši da je "BIA jedan od stubova u rešavanju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.