Dačić: Avioni dva puta dnevno po zarobljene građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2020, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Avioni dva puta dnevno po zarobljene građane

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će Vlada Srbije dva puta dnevno slati avione po građane koji ne mogu da se vrate iz inostranstva.

On je za TV Hepi rekao da će prednost imati studenti, osobe koje su na lešenju u inostranstvu i oni koji su zaglavljeni na aerodromima.

Dačić je potvrdio da je došlo do prvog slučaja zaraze korona virusom u Vladi Srbije, a zaražen >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je državni sekretar Ministarstva zaštite životne sredine Branislav Blažić.

Kako je Dačić rekao, Blažić je iz Kikinde, grada koji je jedan od žarišta epidemije korona virusa u Srbiji, a pre pojave simptoma dolazio je na posao u Vladu i ministarstvo i bio u kontaktu sa kolegama.

Kako su ranije objavili mediji, svi iz Ministarstva zaštite životne sredine koji su bili u kontaktu s njim su poslati u izolaciju, dok je Blažić hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.