DAČIĆ: NAPADALO OKO 6.000 HULIGANA, SPREČENO KRVOPROLIĆE

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: NAPADALO OKO 6.000 HULIGANA, SPREČENO KRVOPROLIĆE

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je danas oko 6.000 izgrednika napadalo pripadnike policije koji su štitili učesnike "Parade ponosa", a da je 190 huligana uhapšeno.

BEOGRAD  - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je danas oko 6.000 izgrednika napadalo pripadnike policije koji su štitili učesnike "Parade ponosa", a da je 190 huligana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uhapšeno.

"Policija je uspešno obavila težak zadatak i sprečila krvoproliće", rekao je Dačić novinarima ispred Urgentnog centra u Beogradu nakon obilaska povređenih.

On je kazao da su dvojica izgrednika i jedan policajac teže povređeni i da su zadržani na lečenju, a da je lakše povređeno oko 120 policajaca.

Dačić je rekao da je u ovom trenutku uspostavljen javni red i mir u Beogradu i da policija radi identifikovanju i privođenju onih koji su danas naparadali policiju prilikom održavanju "Parade ponosa".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Policija sprečila krvoproliće

Izvor: Šumadija Press, 11.Okt.2010, 10:56

Bilans sukoba huligana i policije koja je obezbeđivala Paradu ponosa je 158 povređenih i preko 200 privedenih. Parada u Beogradu u trećem pokušaju ipak uspela.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.