Čačanski socijalisti jednoglasno za Dačića

Izvor: Press, 27.Nov.2010, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanski socijalisti jednoglasno za Dačića

Gradska organizacija Socijalisticke partije Srbije u Čačku danas je jednoglasno predložila dosadašnjeg lidera Ivicu Dačića za predsednika SPS-a Čačanski socijalisti su, na izbornoj konferenciji, izabrali i svoje kandidate za čclanove Glavnog odbora SPS-a i predložili više kandidata za najviše funkcije u partiji.
Na predlog mesnih organizacija, izabrano je i 38 delegata za predstojeći 8. kongres SPS-a, koji je zakazan za 11. decembar u Beogradu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružić: Internacionala daje međunarodnu reprezentativnost

Izvor: Blic, 28.Nov.2010, 00:50

JAGODINA - Predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić izjavio je večeras u Jagodini da Socijalistička internacionala, kojoj SPS teži, omogućava međunarodnu reprezentativnost i saradnju s velikim brojem partija evropske porodice socijalidemokratske i socijalističke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.