Beko najavljuje odgovor SPS-u

Izvor: RTS, 23.Okt.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko najavljuje odgovor SPS-u

Povodom jučerašnjeg saopštenja SPS-a, biznismen Milan Beko najavio odgovor socijalistima i optužio Socijalističku partiju Srbije Ivice Dačića "za preteći govor mržnje i podsticanje na javni progon".

Biznismen Milan Beko optužio je danas Socijalističku partiju Srbije (SPS) Ivice Dačića za preteći govor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mržnje i podsticanje na javni progon.

"Zveckale su i lisice, ako se ne varam. Večeras se vraćam u Beograd sa namerom da se sutra obratim Dačiću, jer u jučerašnjem saopštenju SPS-a nalazim preteći govor mržnje i podsticanje na javni progon", naveo je Beko u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Beko je istakao da je, posle gostovanja na televiziji Pink, "vrlo zabrinut razvojem događaja" .

"Mislim da sam u toj emisiji bio politički korektan prema SPS-u, pre svega prema njenom lideru Dačiću. Istakao sam njegove zasluge na emancipaciji te stranke i rastu njenog međunarodnog ugleda. Posebno sam pohvalio Dačićevu hrabrost da na svoju premijersku agendu stavi rešavanje najtežih nacionalnih pitanja", naveo je Beko.

Beko je dodao da je sasvim jasno da uredno odgovara na sve svoje građanske obaveze, koliko god da su mu višesatni razgovori sa policijom teški, ali da, s druge strane, misli da ima i neka građanska prava.

Beko je u nedelju na televiziji Pink rekao da bi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo da povede Vladu i da bi i Dačiću "laknulo kada bi bio na svom prirodnom mestu", i dodao da se policija bavi marketingom dok on ima dokumentaciju koja dokazuje da nije kršio zakon u privatizacijama Luke Beograd i Ce-marketa.

Dačićev SPS odgovorio je juče optužbom da je Beko "oličenje nesreće" koja je snašla Srbiju i da beskrupulozno namerava da proizvede još jednog jakog lidera i to onog koji je na čelu istraga sumnjivih privatizacija.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.