BORBA ZA FOTELJU: Odllučivaće Vučić, a ne Čeda

Izvor: Press, 05.Feb.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA ZA FOTELJU: Odllučivaće Vučić, a ne Čeda

Partnere biraju najveća stranka i premijer Aleksandar Vučić i na njima je da ocene doprinos socijalista, rekao je lider SPS i vicepremijer Ivica Dačić za sutrašnje "Novosti".
Uzvraćajući na najnovije "preporučivanje" lidera LDP Čedomira Jovanovića naprednjacima, Dačić je naglasio da "ova vlada odražava volju naroda jer da nije tako, neke druge stranke bi prešle cenzus na poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izborima i bile u prilici da formiraju vladajuću većinu".

Vođa liberala poručio je da bi "bilo bolje da u Vladi umesto SPS bude LDP, odnosno neki ljudi kojima su liberali otvorili prostor da uđu u politiku".

Dačić još dodaje da smatra da su se socijalisti do sada pokazali kao kredibilan i ozbiljan partner.

"Naš jedini cilj učešća u vlasti nije borba za fotelje, nego stvaranje bolje i uređenije Srbije koja će oporaviti ekonomiju i podići svoj ugled i na međunarodnoj sceni. To su naši prioriteti, a ne da po svaku cenu budemo na vlasti", kazao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Odllučivaće Vučić, a ne Čeda

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Feb.2015

Partnere biraju najveća stranka i premijer Aleksandar Vučić i na njima je da ocene doprinos socijalista, rekao je lider SPS i vicepremijer Ivica Dačić...Uzvraćajući na najnovije "preporučivanje" lidera LDP Čedomira Jovanovića naprednjacima, Dačić je naglasio da "ova vlada odražava volju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Odllučivaće Vučić, a ne Čeda

Izvor: Blic, 05.Feb.2015

Partnere biraju najveća stranka i premijer Aleksandar Vučić i na njima je da ocene doprinos socijalista, rekao je lider SPS i vicepremijer Ivica Dačić...Uzvraćajući na najnovije "preporučivanje" lidera LDP Čedomira Jovanovića naprednjacima, Dačić je  u intervjuu za današnje "Večernje Novosti"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.