Vođe navijača Zvezde uhapšeni zbog reketiranja

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođe navijača Zvezde uhapšeni zbog reketiranja

Ivan Bogdanov (34) i Marko Vučković (37), vođe najvijačke grupe Crvena zvezda, te njihovi prijatelji Miodrag Paljić (36), Slobodan Govedarica (39) i Stevan Arnautović (46) uhapšeni su jutros u Kotoru zbog pokušaja reketiranja u iznosu od 250.000 evra od Beograđanina M. D.

"Svi uhapšeni nakon saslušanja kod tužioca pušteni su da se brane sa slobode", kazao je "Blicov" izvor iz policije.

Beograđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << M. D. je prijavio da su mu petorica sugrađana tražili da im "plati" 250.000 evra preteći mu smrću ako im ne da novac.

Biznismen iz Beograda, koji živi na relaciji Beograd-Kotor, u Kotoru ima kuću, koju prodaje. Pretpostavlja se da su "reketaši" tražili novac od njene prodaje.

Na teret im se stavlja krivično delo iznuda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ivan Bogdanov priveden u Kotoru

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2014

VOĐE navijača Crvene zvezde Ivan Bogdanov (34) i Marko Vučković (37), i njihovi drugovi Miodrag Paljić (36), Slobodan Govedarica (39) i Stevan Arnautović (46), privedeni su juče rano ujutro na području Herceg Novog na informativni razgovor, pod sumnjom da su od Beograđanina Milana D. pokušali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.