Žan-Klod van Damu prekipelo tokom intervjua (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žan-Klod van Damu prekipelo tokom intervjua (VIDEO)

Čuveni junak akcionih filmova Žan-Klod van Dam napustio je intervju na jednoj australijskoj televiziji jer su ga iznervirala "dosadna pitanja".

Van Dam je pred odlazak na turneju u Australiji davao intervju za jutarnji program kanala Sedam, ali nije dugo izdržao šablonska pitanja novinara.

"Da, volim Kajli, volim vas sve, puno vas volim. PItaju me ista pitanja već 25 godina. Kako je Kajli, kako idu treninzi", sarkastično je rekao Van Dam.

Zatim je odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da sam preuzme kontrolu i kaže ono što želi.

"Dolazim u Australiju da bih radio nešto drugačije sa publikom. Imam 55 godina, više nemam 35 ili 25, imam drugačije poglede na život. O tome ćemo govoriti u Australiji. Ali ovaj intervju koji sada puštaju na televiziji je dosadan, jer su pitanja dosadna, teško mi je da odgovaram na ta pitanja, počinjem da se znojim, ne osećam se dobro. Sledeće pitanje? Imate li išta interesantno?", upitao je Van Dam.

Glumac i majstor borilačkih veština poznat po ulogama u filmovima "Kikbokser", "Krvavi sport", "Univerzalni vojnik", a kasnije i "Expendables" je na kraju ipak odustao, rekao da mora u toalet, upitao šta se to "je*eno dešava u Australiji" i izašao iz studija uz opasku da je "previše prirodan" za takve stvari.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.