Unapredite svoju vezu u samo tri jednostavna koraka

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jan.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapredite svoju vezu u samo tri jednostavna koraka

Činjenica je da muškarce, na prvu privlači fizički izgled, ali to nije ono što će ih privući na duže i zbog čega će sa vama ostati u dugoj srećnoj vezi. Potrebno je da ih svojim intelektom i emocijama privučete i pokažete da vam je do njih zaista stalo.

Muškarcima je povremeno potrebno da im podignete samopouzdanje, pa se potrudite da im pokažete da su vam zanimljivi i da vam je pored njih prijatno.

Skrenite mu pažnju na sledeće činjenice i vremenom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ćete videti pozitivne promene u svojoj vezi.

1. Objasnite mu da uživate u zajedničkim razgovorima

Komunikacija je osnov svake stabilne veze, ali osim iskrenog razgovora o problemima bitno je da svom partneru pokažete da vam prija i njegov smisao za humor i svaki zajednički proveden trenutak.

2. Potencirajte zajednički provedeno vreme

Možda ste svakodnevno kući, ali će vam prijati da napolju provedete zajedničko vreme , izvan svakodnevne kolotečine. Zato preuzmite inicijativu na sebe i barem jednom sedmično osmislite romantični dejt.

3. Pokažite mu da ste žena za sve

Vašem momku je potrebno da mu pokažete, da je napravio pravi izbor, kada ste vi u pitanju. Pokažite mu da ste inteligentna mlada žena, sposobna za sve, uz to da možete da pripremite romantični sastanak ili da okupite vaše prijatelje na večeri.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.