Tepić: Pozvaćemo Devenporta da ponovo predstavi izveštaj

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Pozvaćemo Devenporta da ponovo predstavi izveštaj

Skupštinski Odbor za evropske integracije ponovo će uputiti poziv šefu Delegacije Evropske unije u Beogradu Majklu Devenportu kako bi iz drugog pokušaja predstavio izveštaj Evropske komisije za Srbiju, izjavila je Danasu predsednica Odbora Marinika Tepić i najavila sednicu do kraja nedelje.

U parlament bi danas trebalo da stigne izveštaj Evropske komisije preveden na srpski jezik, rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Kako bi se izbegli prošlonedeljni incidenti koji su obilovali i pretnjama pre početka sednice Odbora, najavila je Tepić, tražićemo od nadležnih službi bezbednosnu procenu, iako to u ovom trenutku možda zvuči preoštro.

To nije izveštaj Vlade i parlamenta, to je izveštaj Evropske komisije. Odbor se o njemu uošte ne izjašnjava, ne analizira ga, čak ni na nivou zaključaka. Koga zanima dođe, koga ne zanima ide na pecanje, ili na kafu u Otadžbinsku upravu, rekla je Tepić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEVENPORT PONOVO U SKUPŠTINI Za novu sednicu Odbora najavljene bezbednosne provere zbog radikala

Izvor: Blic, 15.Nov.2016

Skupštinski Odbor za evrointegracije ponovo će pozvati šefa delegacije EU u Srbiji Majkla Devenporta, kako bi iz drugog pokušaja predstavio izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije u procesu pridruživanja EU. Kako je navela predsednica Odbora Marinika Tepić, biće zatražene i bezbednosne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.