Svečano otvoren Mikser festival

Izvor: Politika, 26.Maj.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvoren Mikser festival

Iako je Mikser festival svoja vrata odškrinuo još u toku jučerašnjeg dana, bogat program, koji je na nekoliko lokacija u Savamali okupio 2.500 učesnika, zvanično je počeo sinoć u 21 sat, svečanim otvaranjem u zgradi Beogradske zadruge. Pažnju posetilaca privukle su tri izložbe, postavljene upravo u ovom zdanju – „Brisani prostor”, „Najlepša zgrada” i „The good, the bad and the overhead”. Sve tri inspirisane su samom zgradom i njenim stanjem.

Zbog loših >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vremenskih uslova žurka povodom otvaranja festivala preselila sa ulica u zatvoren prostor. Do ranih jutarnjih časova svi ljubitelji festivalske atmosfere zabavljali su se u „Mikser Hausu”, gde su nastupili pariski di-džej Aj:Kube i di-džej Brka.

M. D.

objavljeno: 26.05.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.