Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja za ubistvo Slavka Ćuruvije

Suđenje za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije trebalo bi da bude nastavljeno u ponedeljak, 18. aprila, u Specijalnom sudu u Beogradu.

Za Ćuruvijino ubistvo, Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti tadašnjeg načelnika DB Radomira Markovića, ondašnjeg načelnika beogradskog centra DB Milana Radonjića i bivšeg glavnog inspektora Druge uprave DB Ratka Romića, te bivšeg pripadnika DB Miroslava Kuraka, koji je u bekstvu.

Marković se nalazi na odsluženju zatvorske >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kazne od 40 godina, dok su Romić i Radonjić u pritvoru od 2014. godine.

Vlasnik Dnevnog telegrafa i nedeljnika Evropljanin Slavko Ćuruvija ubijen je 11. aprila 1999. godine u pasažu ispred zgrade u kojoj je stanovao, u Svetogorskoj ulici broj 35 u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Danas nastavak suđenja za ubistvo Slavka Ćuruvije

Izvor: Blic, 18.Apr.2016, 01:00

Suđenje za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije trebalo bi da bude nastavljeno danas u Specijalnom sudu u Beogradu...Za Ćuruvijino ubistvo Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti tadašnjeg načelnika DB Radomira Markovića, ondašnjeg načelnika beogradskog centra DB Milana Radonjića, bivšeg glavnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.