Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra nastavak suđenja francuskim državljanima za otmicu devojčice

Suđenje francuskim državljanima, optuženima da su oteli dvogodišnju devojčicu i pobegnu iz Srbije biće nastavljeno sutra u Specijalnom sudu u Beogradu.

Za otmicu devojčice optuženi su Sebastijan Branšu Mišel, njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njihova ćerka Emelin Ulijet Kristel, koji se nalaze u pritvoru od marta 2015. godine.

Na početku suđenja je Sebastijan Branšu Mišel negirao krivicu, ali je odlučio da se brani ćutanjem. Njegove supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i ćerka tada su ispričale kako je došlo do otmice deteta optuživši Sebastijana.

Tužilaštvo za organizovani kriminal optužnicom to troje Francuza tereti da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe 13. marta u Beogradu u ulici Braće Jerković 227, oteli M. P. staru dve godine, koja se sa majkom Mirjanom Prenković vraćala iz prodavnice.

Oni su nakon otmice krenuli ka graničnom prelazu da napuste Srbiju, ali ih je policija sustigla i devojčicu vratila roditeljima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Očevici svedočili na suđenju za otmicu male Maše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2016, 04:30

Očevici otmice male Maše u martu prošle godine u Beogradu i saobraćajni policajac svedočili su danas na suđenju protiv troje francuskih državljana, optuženih da su majci iz ruku oteli dvogodišnju devojčicu i pokušali da pobegnu iz zemlje, ali su u tome sprečeni i uhapšeni...Svedočeći u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.